Oprema

MUZICKI STUDIO ZA SNIMANJE KRIK

Deo opreme sa kojom mi radimo i na koju smo ponosni, jer za dobar krajnji proizvod pored “dobrih majstora” potreban je i dobar alat.

Mikrofon RODE CLASSIC II

classicII-LRG

Kondenzatorski mikrofonski system nove generacije sa analognim retro kompresorima, lampom i lampaškim predpojačalom sto snimak čini moćniji i čistiji.

 UAD II

uad2_quad_hq

UAD-2 Duo kombinuje klasične zvukove Neve® sa Universal Audio-jevim novim DSP akceleracionim hardwarom. Izuzetnog soničnog kvaliteta i „poliranog“ Neve kvaliteta.

Powercore System 6000

poco6000

PCI efekt kartica sa 4  Motorola čipa DSP snage. Donosi svitu efekata TC Electronic kvalitete. Neophodna za MIX i MASTERING svetskog zvuka i kvaliteta.

DSP PLUG IN

uad2_wall_o_plugs UAD skoro svi, Neve, SSl, Sonnox, 6000,  Lexicon…

Novation Mininova

mininova

MiniNova je analogue-modelling sintisajzer sa moćnim efekt procesorom. Ovaj single-part synth koristi legendarni Supernova II synth engine i dodaje mu najnoviju tehnologiju. Poseduje nove karakteristike kao što su wavetable sinteza, još moćnije filtere, softverski editor i novi revolucionarni touch-sense performance mod.

DAW

mac-pro logicrumours.com_LogicX-1024x715Intel_i7_logoMac_OSX_MountainLion1-580x329

 

9999-08790-2

 

Moćni Apple systemi sa najnovijim III generacijom Intel I7 procesora omogućavaju nesmetan rad i konfor.

*Lista opreme nije konačna i podložna je čestim promenama jer mi stalno eksperimentišemo u nadi da ćemo naći “idealnu konfiguraciju studija 🙂 “